Lay-Flat knjiga

Platnene platnice

Ponudbo foto knjig zaključuje največja med vsemi, Lay-flat knjiga velikosti 400 x 264 mm. Zasnovana je bila za optimalno postavitev fotografij po straneh, saj so te v razmerju 3:2. Posebna tehnlogija vezave omogoča popolno odpiranje knjige med listanjem.

Lastnosti
  • Velikost strani: 295 x 295 mm, 400 x 264 mm
  • Obseg: od 40 do 100 strani
  • Papir: 216 g premazni mat
Materiali za vezavo
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Materiali za vezavo

Izbirate lahko med kvalitetnimi knjigoveškimi platni različnih tekstur in barv.

Na voljo so naslednja knjigoveška platna:


Kvalitetne semiš teksture in barve:


Možnosti za vezni list:

Oplemenitenje platnic
UV dotisk

UV dotisk

Posebna UV tehnologija z uporabo bele barve omogoča dotisk na platnice tudi v temnih materialih. Tako lahko oblikujete poljubne oblike, pisave in barve. Lak, kot dodatna možnost, bo dal vašim izdelkom poseben 3D videz. Svetujemo uporabo kontrastnih motivov glede na barvo izbrane platnice.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

V ponudbo smo vključili tudi dekorativno embalažo, ki je oblikovana in krojena po meri izbrane knjige. Ročno izdelana kartonasta Slip box škatla je prevlečena z enakimi materiali kot platnica. Slip box je lahko v celoti potiskan tudi z vašim oblikovanjem. Na volje je za L (large) in M (medium) knjigo.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem zato smo v ta namen našim kupcem omogočili naročilo Mini knjig. Mini knjiga se natisne iz iste priprave kot velika, zato za njo ni potrebno dodatno oblikovanje. Premium knjiga je na voljo v treh velikostih. Velika kot osnova in dve manjši M (medium) 235 x 205 mm in S (small) 180 x 150 mm. Za prilagajanje na manjši format poskrbimo mi, zato ni potrebno dodatno oblikovanje.

Primeri Lay-Flat knjig s platnenimi platnicami in ostalimi dodatki