Pro knjiga

Potiskane platnice

Pro knjiga s potiskanimi platnicami omogoča oblikovanje celotne platnice z najljubšimi fotografijami in besedilom. Sijajna, matirana ali žametna plastifikacija ovitka ščiti knjigo pred zunanjimi vplivi in daje izdelku profesionalen videz. Pri plastifikaciji vsebine se odločate med sijaj ali mat površino.

Lastnosti
  • Velikost strani: 320 x 300 mm
  • Obseg: 50 ali 100 strani
  • Papir: 250 g premazni mat
  • Plastifikacija vsebine: sijaj ali mat
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Oplemenitenje platnic

Popolnoma potiskana platnica je lahko sijaj, mat ali žametno plastificirana.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

V ponudbo smo vključili tudi dekorativno embalažo, ki je oblikovana in krojena po meri izbrane knjige. Ročno izdelana kartonasta Slip box škatla je prevlečena z enakimi materiali kot platnica. Slip box je lahko v celoti potiskan tudi z vašim oblikovanjem.

Botique box

Boutique box

Kombinacija naravnega lesa, izbranega knjigoveškega platna ali poljubno potiskane platnice sestavlja elegantno zasnovano dekorativno škatlo Boutique box. Knjigi prilagojen lesen okvir je na voljo v naravni, beli in črni barvi.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box škatla je sestavljena iz po meri narejenega sedlišča prevlečenega v knjigoveško platno in založne prevlečene lepenke, ki omogoča popolno prileganje in zapiranje. Prevlečemo jo lahko v knjigoveška platna iz naše ponudbe ali v potiskan plašč. Škatle lahko naredimo tudi poljubnih dimenzij za druge artikle. Na njih se lahko naredi dotisk v UV tehniki.

Decor box

Decor box

Elegantna dvodelna kartonasta škatla Decor box je na voljo v treh barvah knjigoveškega platna. Biserno bela, siva (003) ali sivo-črna (008). Sedlišče škatle je prevlečeno z dekorativno svilo, ki se ujema z barvo zunanjosti.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem, zato smo v ta namen našim kupcem omogočili naročilo Mini knjig. Mini knjiga se natisne iz iste priprave kot velika, zato za njo ni potrebno dodatno oblikovanje. Tiskana je na tanjši 170 g premazni papir, ki ni plastificiran, saj zaradi majhnosti ne omogoča enakega načina vezave kot velika knjiga. Velikost Mini knjige je 160 x 150 mm. Naroča se lahko kot ena ali več dodatnih kopij.

Primeri Pro knjig s potiskanimi platnicami in ostalimi dodatki