Premium knjiga

Platnene platnice

Premium knjiga je zasnova v sodelovanju s priznanimi fotografi. Nudi možnost velikega obsega strani in svobodo pri oblikovanju. Skrbno izbran premazni papir daje občutek modnega izdelka. Na voljo je v treh velikostih, L (large - velika knjiga), M in S (medium in small - mini knjiga), in tako primerna za kombiniranje v različne pakete. Izbirate lahko med široko paleto knjigoveških platen.

Lastnosti
  • Velikost strani: L (large) 320 x 270 mm
  • Obseg: od 70 do 210 strani
  • Možni papirji: 170 g premazni mat, 125 g pearl, 140 g art ali 190 g foto mat
Materiali za vezavo
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Materiali za vezavo

Izbirate lahko med kvalitetnimi knjigoveškimi platni različnih tekstur in barv.

Na voljo so naslednja knjigoveška platna:


Kvalitetne semiš teksture in barve:


Možnosti za vezni list:

Oplemenitenje platnic
UV dotisk

UV dotisk

Posebna UV tehnologija z uporabo bele barve omogoča dotisk na platnice tudi v temnih materialih. Tako lahko oblikujete poljubne oblike, pisave in barve. Lak, kot dodatna možnost, bo dal vašim izdelkom poseben 3D videz. Svetujemo uporabo kontrastnih motivov glede na barvo izbrane platnice.

Platnica z okvirjem

Platnica z okvirjem

Platnica z okvirjem, ki je ročno izdelana, ima poglobljeno fotografijo velikosti 100 x 100 mm. Pri Pro foto knjigi je možna samo v kombinaciji z Duo platnico.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

V ponudbo smo vključili tudi dekorativno embalažo, ki je oblikovana in krojena po meri izbrane knjige. Ročno izdelana kartonasta Slip box škatla je prevlečena z enakimi materiali kot platnica. Slip box je lahko v celoti potiskan tudi z vašim oblikovanjem. Na volje je za L (large) in M (medium) knjigo.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box škatla je sestavljena iz po meri narejenega sedlišča prevlečenega v knjigoveško platno in založne prevlečene lepenke, ki omogoča popolno prileganje in zapiranje. Prevlečemo jo lahko v knjigoveška platna iz naše ponudbe ali v potiskan plašč. Škatle lahko naredimo tudi poljubnih dimenzij za druge artikle. Na njih se lahko naredi dotisk v UV tehniki.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem zato smo v ta namen našim kupcem omogočili naročilo Mini knjig. Mini knjiga se natisne iz iste priprave kot velika, zato za njo ni potrebno dodatno oblikovanje. Premium knjiga je na voljo v treh velikostih. Velika kot osnova in dve manjši M (medium) 235 x 205 mm in S (small) 180 x 150 mm. Za prilagajanje na manjši format poskrbimo mi, zato ni potrebno dodatno oblikovanje.

Primeri Premium knjig s platnenimi platnicami in ostalimi dodatki