Panoramic knjiga

Platnene platnice

Panoramic knjiga je ustvarjena za celostransko postavitev fotografij. Zaradi posebnega načina vezave ni nobene izgube motiva na sredini. Izbirate med dvemi tipi papirja in vezavo iz širokega nabora knjigoveških platen.

Lastnosti
  • Velikost strani: 210 x 297 mm, 210 x 210 mm, 210 x 148 mm
  • Obseg: 20, 40, 60, 80 ali 100 strani
  • Možna papirja: 380 g foto mat ali 296 g nepremazni
Materiali za vezavo
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Materiali za vezavo

Izbirate lahko med kvalitetnimi knjigoveškimi platni različnih tekstur in barv.

Na voljo so naslednja knjigoveška platna:


Kvalitetne semiš teksture in barve:


Možnosti za vezni list:

Oplemenitenje platnic
UV dotisk

UV dotisk

Posebna UV tehnologija vam omogoča dotisk na platnice. Bela barva nudi tisk tudi na temne materiale. Tako lahko oblikujete poljubne oblike, pisave in barve. Lak, kot dodatna možnost, bo dal vašemu dotisku poseben 3D efekt. Svetujemo izbiro kontrastnih barv glede na platnice.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

Zavedamo se, da je pomembno kako se knjiga preda in shranjuje smo v našo ponudbo vključili tudi embalažo, ki je izdelana po meri na vsako knjigo posebej. Kartonasta škatla Slip box prevlečena v enake materiale kot knjiga, daje izdelku piko na i. Na voljo je v velikosti knjig 210 x 297 mm in 210 x 210 mm.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Panoramic knjiga je na voljo tudi v formatu 105 x 148 mm. Izdelamo kot mini različico velike A4 Panoramic knjige. Pri naročilu ni potrebno dodatno oblikovanje. Knjiga je zaradi svoje majhnosti in prikupnega videza primerna kot darilo prijatelju, sorodniku ali znancu.

Primeri Panoramic knjig s platnenimi platnicami in ostalimi dodatki