Pro knjiga

Platnene platnice

Širok nabor knjigoveških platen, kombiniranje le-teh s priljubljeno fotografijo in možnost dotiska na platnice nudijo svobodo in kreativnost pri oblikovanju izdelka. Pro knjigam so priložene ekološke lanene okrasne vrečke.

Lastnosti
  • Velikost strani: 320 x 300 mm
  • Obseg: 50 ali 100 strani
  • Papir: 250 g premazni mat
  • Plastifikacija vsebine: sijaj ali mat
Materiali za vezavo
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Materiali za vezavo

Kvalitetna knjigoveška platna različnih tekstur in barv:

Kvalitetne semiš teksture in barve:


Možnosti za vezni list:

Oplemenitenje platnic
UV dotisk

UV dotisk

Posebna UV tehnologija z uporabo bele barve omogoča dotisk na platnice tudi na temnih materialih. Oblikujete lahko poljubne oblike, pisave in barve. Lak, kot dodatna možnost, bo dal vašim izdelkom 3D videz. Svetujemo uporabo kontrastnih motivov glede na barvo platnice.

Pol platno

Pol platno

Kombinacija platna in plastificirane fotografije na prvi strani bo zadovoljila tudi tiste, ki imate radi klasično knjigoveško vezavo. Vaša fotografija na platnici je lahko mat, sijaj ali žametno plastificirana.

Platnica z okvirjem

Platnica z okvirjem

Platnica z okvirjem, ki je ročno izdelana, ima poglobljeno fotografijo velikosti 120 x 120 mm. Pri Pro foto knjigi je možna samo v kombinaciji z Duo platnico.

Duo platnica

Duo platnica

Duo platnica dvojne debeline, ki knjigi daje prestižen videz. Možnost je kombiniranja dveh materialov različnih barv.

Kaširana platnica

Kaširana platnica

Kaširana foto platnica ima na osnovo kaširano še dodatno fotografijo in je primerna za dodajanje na umetno usnje.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

V ponudbo smo vključili tudi dekorativno embalažo, ki je oblikovana in krojena po meri izbrane knjige. Ročno izdelana kartonasta Slip box škatla je prevlečena z enakimi materiali kot platnica. Slip box je lahko v celoti potiskan tudi z vašim oblikovanjem.

Botique box

Boutique box

Kombinacija naravnega lesa, izbranega knjigoveškega platna ali poljubno potiskane platnice sestavlja elegantno zasnovano dekorativno škatlo Boutique box. Knjigi prilagojen lesen okvir je na voljo v naravni, beli in črni barvi.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box škatla je sestavljena iz po meri narejenega sedlišča prevlečenega v knjigoveško platno in založne prevlečene lepenke, ki omogoča popolno prileganje in zapiranje. Prevlečemo jo lahko v knjigoveška platna iz naše ponudbe ali v potiskan plašč. Škatle lahko naredimo tudi poljubnih dimenzij za druge artikle. Na njih se lahko naredi dotisk v UV tehniki.

Decor box

Decor box

Elegantna dvodelna kartonasta škatla Decor box je na voljo v treh barvah knjigoveškega platna. Biserno bela, siva (003) ali sivo-črna (008). Sedlišče škatle je prevlečeno z dekorativno svilo, ki se ujema z barvo zunanjosti.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem, zato smo v ta namen našim kupcem omogočili naročilo Mini knjig. Mini knjiga se natisne iz iste priprave kot velika, zato za njo ni potrebno dodatno oblikovanje. Tiskana je na tanjši 170 g premazni papir, ki ni plastificiran, saj zaradi majhnosti ne omogoča enakega načina vezave kot velika knjiga. Velikost Mini knjige je 160 x 150 mm. Naroča se lahko kot ena ali več dodatnih kopij.

Primeri Pro knjig s platnenimi platnicami in ostalimi dodatki