Pro knjiga

Usnjene platnice

Skrbno izbran širok nabor trpežnega umetnega usnja, velika izbira barv in prijeten občutek materiala na otip daje Pro foto knjigi izgled prestižnega albuma. Kot dodatne dekorativne elemente ponujamo zaščitne kotnike v zlati in srebrni barvi, aluminijaste ploščice z možnostjo dotisa besedila ali fotografije in tiska fotografije na pleksi steklo.

Lastnosti
  • Velikost strani: 320 x 300 mm
  • Obseg: 50 ali 100 strani
  • Papir: 250 g premazni mat
  • Plastifikacija vsebine: sijaj ali mat
Materiali za vezavo
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Materiali za vezavo
Oplemenitenje platnic
UV dotisk

UV dotisk

Posebna UV tehnologija z uporabo bele barve omogoča dotisk na platnice tudi v temnih materialih. Tako lahko oblikujete poljubne oblike, pisave in barve. Lak, kot dodatna možnost, bo dal vašim izdelkom poseben 3D videz. Svetujemo uporabo kontrastnih motivov glede na barvo izbrane platnice.

Alu ploscica

Alu ploščica

Platnico umetnega usnja lahko oplemenitimo s poljubno potiskano aluminijasto ploščico velikosti 295 x 50 mm. Ploščica ima v spodnji tretjini platnice posebej prilagojen utor, s katerim daje knjigi unikaten videz.

Duo platnica

Duo platnica

Duo platnica dvojne debeline, ki knjigi daje prestižen videz. Možnost je kombiniranja dveh materialov različnih barv.

Kaširana platnica

Kaširana platnica

Kaširana foto platnica ima na osnovo kaširano še dodatno fotografijo in je primerna za dodajanje na umetno usnje.

Fotografija na pleksi steklu

Fotografija na pleksi steklu

Usnjene platnice v kombinaciji s fotografijo na pleksi steklu dajejo izdelku prestižen videz. Z direktnim tiskom na pleksi ploščico personaliziramo vašo platnico. Natisnemo jo v velikosti 295 x 224 mm in jo umestimo v posebej prilagojen (na platnico) centriran utor.

Dekorativne škatle
Boutique box

Boutique box

Kombinacija naravnega lesa, izbranega knjigoveškega platna ali poljubno potiskane platnice sestavlja elegantno zasnovano dekorativno škatlo Boutique box. Knjigi prilagojen lesen okvir je na voljo v naravni, beli in črni barvi. Škatle ni mogoče izdelati iz umetnega usnja.

Decor box

Decor box

Elegantna dvodelna kartonasta škatla Decor box je na voljo v treh barvah knjigoveškega platna. Biserno bela, siva (003) ali sivo-črna (008). Sedlišče škatle je prevlečeno z dekorativno svilo, ki se ujema z barvo zunanjosti.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box škatla je sestavljena iz po meri narejenega sedlišča prevlečenega v knjigoveško platno in založne prevlečene lepenke, ki omogoča popolno prileganje in zapiranje. Prevlečemo jo lahko v knjigoveška platna iz naše ponudbe ali v potiskan plašč. Škatle lahko naredimo tudi poljubnih dimenzij za druge artikle. Na njih se lahko naredi dotisk v UV tehniki. Škatle ni mogoče izdelati iz umetnega usnja.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem zato smo v ta namen našim kupcem omogočili naročilo Mini knjig. Mini knjiga se natisne iz iste priprave kot velika, zato za njo ni potrebno dodatno oblikovanje. Tiskana je na tanjši 170 g premazni papir, ki ni plastificiran, saj zaradi majhnosti ne omogoča enakega načina vezave kot velika knjiga. Velikost Mini knjige je 160 x 150 mm. Naroča se lahko kot ena ali več dodatnih kopij. Mini knjige ni mogoče vezati v umetno usnje.

Primeri Pro knjig s potiskanimi platnicami in ostalimi dodatki