Premium knjiga

Potiskane platnice

Premium knjiga s potiskanimi platnicami, in možnostjo velikega obsega strani, nudi svobodo pri oblikovanju. Premazni mat papir daje občutek kataloškega in modernega izdelka. Na voljo je v treh velikostih in tako primerna za kombiniranje v različne pakete. Uporabite predlogo in oblikujte celotno platnico z najljubšo fotografijo in posvetilom. Sijajna, matirana ali žametna plastifikacija ovitka zaščiti knjigo pred zunanjimi vplivi.

Lastnosti
  • Velikost strani: L (large) 320 x 270 mm
  • Obseg: od 70 do 210 strani
  • Možni papirji: 170 g premazni mat, 125 g pearl, 140 g art ali 190 g foto mat
Oplemenitenje platnic
Dekorativne škatle
Mini knjige
Oplemenitenje platnic

Popolnoma potiskana platnica je lahko sijaj, mat ali žametno plastificirana.

Dekorativne škatle
Slip box

Slip box

V ponudbo smo vključili tudi dekorativno embalažo, ki je oblikovana in krojena po meri izbrane knjige. Ročno izdelana kartonasta Slip box škatla je prevlečena z enakimi materiali kot platnica. Slip box je lahko v celoti potiskan tudi z vašim oblikovanjem. Na volje je za L (large) in M (medium) knjigo.

Clamshell box

Clamshell box

Clamshell box škatla je sestavljena iz po meri narejenega sedlišča prevlečenega v knjigoveško platno in založne prevlečene lepenke, ki omogoča popolno prileganje in zapiranje. Prevlečemo jo lahko v knjigoveška platna iz naše ponudbe ali v potiskan plašč. Škatle lahko naredimo tudi poljubnih dimenzij za druge artikle. Na njih se lahko naredi dotisk v UV tehniki.

Mini knjige
Mini knjiga

Mini knjiga kot darilo

Knjiga je velikokrat darilo staršem, poročnim pričam ali prijateljem, zato vam omogočamo naročilo mini knjig, kot pomanjšane kopije velike knjige. Premium knjiga je na voljo v treh dimenzijah. Velika, ki je osnovna in dve manjši M (medium) 235 x 205 mm in S (small) 180 x 150 mm. Za pomanjšavo na manjše formate poskrbimo mi, zato ni potrebno dodatno oblikovanje.

Primeri Premium knjig s potiskanimi platnicami in ostalimi dodatki